Geroosterde paprikasalade

Advertentie
Ingrediënten
- 2 groene paprika's
- 2 rode paprika's
- 4 tomaten
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels citroensap
- zout en (versgemalen) zwarte peper
- ½ theelepel komijn
- 3 takjes koriander
- 2 takjes peterselie
Keukenspullen
- plastic zak
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Paprika's op barbecue in 10 minuten rondom zwart roosteren. Paprika's ca. 10 minuten in plastic zak stoppen, zodat vel los stoomt. Paprika's onder stromend water pellen. Paprikavruchtvlees in stukjes snijden. Intussen tomaten ca. 5 minuten op barbecue leggen tot vel los laat. Tomaten pellen en in blokjes snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Koriander en peterselie boven kom fijn knippen. Alle ingrediënten door elkaar scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 95 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 5 g
- vet 8 g