Kruidenboter

bijgerecht
4 personen
3
56
Advertentie
Ingrediënten
- 100 g gezouten boter (op kamertemperatuur)
- 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden)
- 1 bakje dille ((15 g), fijngesneden)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Meng de bieslook en dille goed door de boter. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Tip:
Ook fijngesneden peterselie of basilicum is lekker in een kruidenboter.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 190 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 1 g
- vet 20 g