Auberginerolletjes met geitenkaas
Auberginerolletjes met geitenkaas

Auberginerolletjes met geitenkaas

35 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

12 porties

2

aubergines

5 el

olijfolie

1

sjalotje

2 takjes

munt

2 takjes

peterselie

250 g

verse geitenkaas

zout en peper

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • grillpan

Aan de slag

Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Aubergines wassen, in lengte aan beide kanten dun 'kapje' eraf snijden. Rest in lengte elk in 6 dunne plakken snijden. Aubergineplakken bestrijken met olie en in grillpan in ca. 3 min. mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Sjalotje pellen en fijnhakken. Munt en peterselie heel fijn hakken. In kom sjalot, munt, peterselie en geitenkaas (op kamertemperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper. Geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken. Aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken.