IJspannenkoek
IJspannenkoek
bewaar
bewaar

IJspannenkoek

25 min. bereiden
5 min. wachten
72waarderingen

6 ingrediënten

Aan de slag

1

Meng het ei met de bloem en 200 ml melk. Voeg een mespunt zout toe. Verhit een 1/4 van de boter in een koekenpan (Ø 28 cm). Bak met een 1/4 van het beslag een pannenkoek. Maak zo nog 3 pannenkoeken en laat ze iets afkoelen.

2

Neem het ijs uit de vriezer en laat in 5 min. iets zachter worden. Verdeel het ijs in 4 porties over de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken stevig op en verpak ze in vershoudfolie. Leg tot gebruik in de vriezer.

3

Verwarm de rest van de melk en chocolade in een steelpan op laag vuur. Laat de chocolade smelten. Halveer de pannenkoeken en serveer per persoon 2 stukken pannenkoek. Schenk er de chocoladesaus over.

algemeenServeer met bijvoorbeeld peer of verse aardbeien.

Pannenkoeken bakken

Instructievideo - 02:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJspannenkoek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig