Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Gerelateerde recepten
Pudding met pruimensaus

nagerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blik pruimen op vruchtensap
1 beker vanillepudding
4 bitterkoekjes
8 toefjes geslagen room
Dit heb je nodig
staafmixer