Oesters openen met oestermes (uit kit) volgens gebruiksaanwijzing. Korst van brood snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Brood verkruimelen. Brood mengen met sambal, gember, santen en boter. Helft van limoen uit kit uitpersen (andere helft wordt niet gebruikt). 1/2 eetlepel limoensap door broodmengsel scheppen. Broodmengsel op rauwe oesters scheppen. Oesters onder grill in ca. 5 minuten goudbruin gratineren. Direct serveren.
- algemeenDe oesters zijn ook heel geschikt als hapje.
Gerelateerde recepten
Pittig gegratineerde oesters

voorgerecht
4 personen
100 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oesters openen met oestermes (uit kit) volgens gebruiksaanwijzing. Korst van brood snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Brood verkruimelen. Brood mengen met sambal, gember, santen en boter. Helft van limoen uit kit uitpersen (andere helft wordt niet gebruikt). 1/2 eetlepel limoensap door broodmengsel scheppen. Broodmengsel op rauwe oesters scheppen. Oesters onder grill in ca. 5 minuten goudbruin gratineren. Direct serveren.
algemeen:De oesters zijn ook heel geschikt als hapje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 oesterkit
1 sneetje oud witbrood
1 mespunt sambal oelek
½ theelepel gemberpoeder
1 theelepel santen
2 eetlepels zachte boter