IJs met aardbei, perzik en prosecco

nagerecht
4 personen
3
21
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje aardbeien (250 g)
- 2 perziken (ongeschild)
- 4 bollen frambozen sorbetijs (beker 500 ml)
- ½ fles prosecco (a 0.75 liter)
- blaadjes munt
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in de lengte doormidden. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Schep in 4 kommen 1 bol sorbetijs. Verdeel het fruit eromheen. Schenk de prosecco over het ijs en fruit. Garneer elke kom met wat blaadjes munt.

Steenfruit snijden
instructievideo
- 01:10 min.
Advertentie