Kokos-mangoijsjes
Kokos-mangoijsjes

Kokos-mangoijsjes

10 min. bereiden
10 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

¼

eetrijpe mango

4 el

vruchtenlimonade tropical

75 g

yoghurt Griekse stijl 5%

25 ml

kokosmelk

1 el

gemalen kokos

Dit heb je nodig

  • blender

  • Zoku Quick Pop Maker, bevroren (24 uur in de vriezer)

  • Zoku Quick Pop Maker tools

Aan de slag

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pureer de mango met 1 el siroop en een 1/2 el water in de blender zo vloeibaar mogelijk.

2

Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht. Steek de Zoku sticks in de holtes van het apparaat.

3

Meng de yoghurt met de rest van de siroop, kokosmelk en gemalen kokos in de Zoku schenkbeker.

4

Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot 1 cm onder de aangegeven rand. Schenk de mangopuree erop tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.

tip

algemeenU kunt deze ijsjes ook maken in een siliconen ijsvorm. Het duurt dan 4 uur voordat de ijsjes bevroren zijn.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.