Zin om eens echt lekker en indrukwekkend te koken voor je gasten? Met deze gerechten van 5 chef-koks waant je bezoek zich in een sterrenrestaurant. En jij bent de masterchef.

Chef-koken
Iedereen kan koken als een pro. Want als je dacht dat indrukwekkende gerechten altijd ingewikkeld zijn, dan moet je eens de gebraden kip van topchef Joris Bijdendijk proebren. Of de zeekraalrisotto met kappertjes en koffie van Sergio Herman en Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing. Niet moeilijk en echt thuis uit eten.

Dessert
Een spetterend nagerecht sluit zo’n fijne avond helemaal af. Zoals een tiramisu met verrassende wending of taartjes met witte chocolademousse. Een prachtige kaasplank met een fijne port of lekker biertje kan ook. Gasten blij, jij blij!

Lees meer

Koken voor gasten (188)

sorteer op
recept Cour­get­te­soep met zalm

Cour­get­te­soep met zalm

25 min.
(1.479)
recept Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

1 u. 15 min.
(44)
recept Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

45 min.
(38)
recept Pad­de­stoe­len­bouil­lon

Pad­de­stoe­len­bouil­lon

40 min.
(56)
recept Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

2 u. 50 min.
(10)
recept Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

3 u. 25 min.
(32)
recept Hol­land­se bor­rel­plank

Hol­land­se bor­rel­plank

40 min.
(3)
recept Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

2 uur
(22)
recept Pit­ti­ge schol en pa­pil­lot­te

Pit­ti­ge schol en pa­pil­lot­te

37 min.
(1)
recept Zalm­fi­let met zwar­te­pe­per-mie­riks­wor­tel­rub

Zalm­fi­let met zwar­te­pe­per-mie­riks­wor­tel­rub

37 min.
(3)
recept Gei­ten­kaas­sa­la­de met blau­we bes­sen-bal­sa­mi­co­dres­sing

Gei­ten­kaas­sa­la­de met blau­we bes­sen-bal­sa­mi­co­dres­sing

25 min.
(12)
recept Spa­ghet­ti met ro­de biet, gei­ten­kaas & pis­ta­che

Spa­ghet­ti met ro­de biet, gei­ten­kaas & pis­ta­che

20 min.
(8)
recept Oven­ge­bak­ken rijst met ge­gril­de pa­pri­ka

Oven­ge­bak­ken rijst met ge­gril­de pa­pri­ka

35 min.
(3)
recept Har­ti­ge pom­poen­taart

Har­ti­ge pom­poen­taart

1 u. 20 min.
(31)
recept Lauw­war­me sa­la­de van ge­gril­de zoe­te aard­ap­pel

Lauw­war­me sa­la­de van ge­gril­de zoe­te aard­ap­pel

30 min.
(5)
recept Ge­gril­de ven­kel met moz­za­rel­la en kap­per­tjes-ci­troendres­sing

Ge­gril­de ven­kel met moz­za­rel­la en kap­per­tjes-ci­troend­res­sing

30 min.
(3)
recept Luc Kus­ters' pom­poen met gei­ten­kaas

Luc Kus­ter­s' pom­poen met gei­ten­kaas

15 u. 50 min.
(11)
recept Ve­gan ri­sot­to met shii­ta­ke en to­ma­ten

Ve­gan ri­sot­to met shii­ta­ke en to­ma­ten

35 min.
(10)
recept Cho­co­la­de pan­na cot­ta met can­tuc­ci­ni­room

Cho­co­la­de pan­na cot­ta met can­tuc­ci­ni­room

2 u. 15 min.
(5)
recept Bie­ten­soep met ap­pel

Bie­ten­soep met ap­pel

30 min.
(118)
recept Köf­te met yog­hurt­saus en ver­se krui­den

Köf­te met yog­hurt­saus en ver­se krui­den

25 min.
(3)
recept Ven­kel­qui­che

Ven­kel­qui­che

1 u. 30 min.
(167)
recept Ap­pel­ga­let­te

Ap­pel­ga­let­te

2 u. 45 min.
(52)
recept Fa­zant­fi­let met spek en pad­den­stoe­len

Fa­zant­fi­let met spek en pad­den­stoe­len

20 min.
(79)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.