Gezonde eiwraps met spinazie, biet en geitenkaas

Leuk & snel

- 00:30 min.

Heb je zin in wraps? Maak dan eens een omelet en gebruik ze als wrap. Deze eiwraps vullen we met spinazie, bieten en geitenkaas. Superlekker en ook nog eens een heel gezond recept.

INGREDIËNTEN
1 citroen
6 eieren
50 ml halfvolle melk
6 tl olijfolie
200 g verse spinazie
200 g gekookte rode biet blokjes
200 g zachte geitenkaas
4 el fijngehakte walnoten 

Omelet voor eiwrap maken
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Klop de eieren los met het citroenrasp en de melk en bestrooi met wat zout. Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan en bak ¼ van het ei op middelhoog vuur 2 min. tot het ei stolt. Keer om. Bak de andere kant een ½ min. Neem de omelet uit de pan en leg op een bord. Herhaal tot je 4 omeletten hebt.

Eiwraps bereiden
Verhit ondertussen 2 tl olie in een hapjespan en roerbak de spinazie kort totdat de helft geslonken is. Schep aan de kant en verwarm de bietjes er kort naast. Zet het vuur uit. Verdeel de spinazie en bieten in een strook net onder het midden van de omeletten, laat 2 cm aan de zijkanten en 5 cm van de boven en onderkant vrij. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de walnoten. Rol de omeletwraps vanaf de onderkant strak op, vouw de zijkanten dicht en rol verder tot een pakketje. Halveer ze. Serveer direct.