Chocoballetjes met havermout en kokos

De combi koffie en chocolade is een gegarandeerd succes. De havermout zorgt voor een verrassende structuur.

105 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maal de studentenhaver 10 sec. in de keukenmachine. Meng de boter, poedersuiker, cacaopoeder, espresso en het vanillearoma erdoor. Schep in een kom en meng de havermout erdoor.

  2. Rol met je handen balletjes van het mengsel ter grootte van een walnoot. Leg de kokos in een diep bord. Rol de balletjes erdoor tot ze rondom met kokos bedekt zijn. Laat ze minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast opstijven. Serveer ze bij een kop koffie.

  • bereidingstipJe kunt de balletjes 2 dagen van te voren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Chocoballetjes met havermout en kokos

De combi koffie en chocolade is een gegarandeerd succes. De havermout zorgt voor een verrassende structuur.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig