Kruidendip
Zo krijgen je stukjes brood voor de kaasfondue een Italiaans tintje.
1 kcal
3 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
5 g
7 g
5 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 02 - Winter in Italië
Snijd het basilicum, de platte peterselie en de oregano fijn en doe in een kommetje. Dip er het brood of de groenten in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.
Kruidendip
Zo krijgen je stukjes brood voor de kaasfondue een Italiaans tintje.

bijgerecht
4 personen
1 kcal
3 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het basilicum, de platte peterselie en de oregano fijn en doe in een kommetje. Dip er het brood of de groenten in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 g verse oregano
7 g verse platte peterselie
5 g verse basilicum




