Doe de gedroogde tijm met de platte peterselie, de bieslook, de zuivelspread, de gemalen knoflook, peper en eventueel zout in een kleine hakmolen. Maal alles tot een gladde dip. Doe in een kommetje.
Groene-kruidendip
Gebruik de leftovers uit jouw bakje zuivelspread voor een heerlijke groene-kruidendip. Lekker voor op stokbrood of een stuk vlees zoals biefstuk, of op een soepje.
- serveertipLekker voor op stokbrood of een stuk vlees zoals biefstuk, of op een soepje.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Groene-kruidendip
Gebruik de leftovers uit jouw bakje zuivelspread voor een heerlijke groene-kruidendip. Lekker voor op stokbrood of een stuk vlees zoals biefstuk, of op een soepje.

bijgerecht
4 personen
50 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de gedroogde tijm met de platte peterselie, de bieslook, de zuivelspread, de gemalen knoflook, peper en eventueel zout in een kleine hakmolen. Maal alles tot een gladde dip. Doe in een kommetje.
serveertip:Lekker voor op stokbrood of een stuk vlees zoals biefstuk, of op een soepje.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 tl gedroogde tijm
10 g verse platte peterselie
10 g verse bieslook
100 g zuivelspread naturel
¼ tl gemalen knoflook
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen