Boen de citroen en de limoen schoon en rasp de gele en groene schil van de vruchten. Pers de citroen en de grapefruit uit. Snijd de dille fijn.
Meng de zuivelspread met een ½ el citroensap, 1 el grapefruitsap, een ½ tl citroenrasp en een ½ tl limoenrasp (per 4 personen), peper en eventueel zout. Doe in een kommetje. Bestrooi met de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Citrusdip
Wist jij dat je met een restje zuivelspread een overheerlijke dip kunt maken? Door de toevoeging van citrusfruit en dille tover jij in een handomdraai iets verfrissends op tafel. Lekker met bijvoorbeeld vis.
- serveertipLekker met vis.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Citrusdip
Wist jij dat je met een restje zuivelspread een overheerlijke dip kunt maken? Door de toevoeging van citrusfruit en dille tover jij in een handomdraai iets verfrissends op tafel. Lekker met bijvoorbeeld vis.

bijgerecht
4 personen
50 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen en de limoen schoon en rasp de gele en groene schil van de vruchten. Pers de citroen en de grapefruit uit. Snijd de dille fijn.
Meng de zuivelspread met een ½ el citroensap, 1 el grapefruitsap, een ½ tl citroenrasp en een ½ tl limoenrasp (per 4 personen), peper en eventueel zout. Doe in een kommetje. Bestrooi met de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
serveertip:Lekker met vis.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ biologische citroen
½ biologische limoen
½ grapefruit
5 g verse dille
100 g zuivelspread naturel