Snijd het bosuitje fijn.
Meng de milde olijfolie met de paprikpoeder, de chilivlokken en eventueel zout.
Verdeel de zuivelspread naturel over een plat bord, verdeel de chili-paprikaolie erover en bestrooi met de bosui.
Pittige paprikadip
Zuivelspread over? Deze pittige paprikadip is lekker én gezond! En dankzij de kleurrijke olie en groene bosui is het een echt plaatje op tafel. Lekker met platbrood, snoepgroente of toast.
- combinatietipLekker met platbrood, snoepgroente of toast.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Pittige paprikadip
Zuivelspread over? Deze pittige paprikadip is lekker én gezond! En dankzij de kleurrijke olie en groene bosui is het een echt plaatje op tafel. Lekker met platbrood, snoepgroente of toast.

bijgerecht
4 personen
110 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het bosuitje fijn.
Meng de milde olijfolie met de paprikpoeder, de chilivlokken en eventueel zout.
Verdeel de zuivelspread naturel over een plat bord, verdeel de chili-paprikaolie erover en bestrooi met de bosui.
combinatietip:Lekker met platbrood, snoepgroente of toast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bosuitje
2 el milde olijfolie
¼ tl zoet gerookt paprikapoeder
¼ tl chilivlokken
100 g zuivelspread naturel