Frambozensorbetijs
Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.
40 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
1 el
1 el
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 07 - Buiten eten
Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.
Frambozensorbetijs
Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.

nagerecht
4 personen
40 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g diepvries frambozen
1 el lemon curd
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine




