Mueslirotsjes met witte chocolade
Mueslirotsjes met witte chocolade
bewaar
bewaar

Mueslirotsjes met witte chocolade

30 min. bereiden
58waarderingen

Aan de slag

1

Smelt boter en honing in steelpan. Roer muesli erdoor en laat in enkele minuten karameliseren. Laat mengsel afkoelen. Verwarm oven voor op 150 °C. Hak chocolade in stukjes en schep door mueslimengsel. Maak met lepel bergjes van muesli-chocolademengsel in papieren vormpjes of op bakpapier. Plaats vormpjes op bakplaat en bak rotsjes 10 minuten in midden van oven. Laat volledig afkoelen voor serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mueslirotsjes met witte chocolade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig