Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Soesjestorentjes met choco-karamelsaus

Soesjestorentjes met choco-karamelsaus

Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.

5 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

16

diepvries slagroomsoesjes

2

Marsen

2 el

volle melk

4 el

poedersuiker om te bestuiven

Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.

Aan de slag

Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.

tip

variatietipDe karamelsaus is ook verrukkelijk over vanillepudding of slagroomijs.