Beefburger met gebakken knoflookaardappelen

Weekendhap: gebakken aardappelen met een hamburger en maissalade.

740 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de aardappelen schoon en snijd in blokjes. Kook de aardappelen 10 min. Laat iets afkoelen. Verhit 3 el olie en de boter en bak ze 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om zodat ze goudbruin en gaar worden.

  2. Gril de hamburgers in ca. 15 min. gaar in een grillpan. Keer regelmatig. Schil en rasp de peen en snijd de peterselie fijn. Meng de peen met de rest van de olie, mais en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de knoflook in plakjes. Voeg de knoflook toe aan de aardappelen en bak nog 2 min. mee. Bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer de aardappelen met de burgers en maissalade.

Beefburger met gebakken knoflookaardappelen

Weekendhap: gebakken aardappelen met een hamburger en maissalade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig