Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Halveer de tomaatjes en hak de amandelen fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de pesto en garnalen toe en warm 3 min. op laag vuur mee. Giet de pasta af en meng met de tomaatjes, rucola, amandelen, citroenrasp, 2 el citroensap en de peterselie door de saus. Serveer direct.
Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen
Een frisse pasta pesto met garnalen.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Gerelateerde recepten
Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen
Een frisse pasta pesto met garnalen.

bijgerecht
4 personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Halveer de tomaatjes en hak de amandelen fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de pesto en garnalen toe en warm 3 min. op laag vuur mee. Giet de pasta af en meng met de tomaatjes, rucola, amandelen, citroenrasp, 2 el citroensap en de peterselie door de saus. Serveer direct.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
3 rode uien
1 citroen
250 g cherrytomaten
75 g ongebrande amandelen
8 takjes verse peterselie
3 el milde olijfolie bak/braad
140 g pesto rosso
200 g garnalen
40 g rucola