Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen

Een frisse pasta pesto met garnalen.

675 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Halveer de tomaatjes en hak de amandelen fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de pesto en garnalen toe en warm 3 min. op laag vuur mee. Giet de pasta af en meng met de tomaatjes, rucola, amandelen, citroenrasp, 2 el citroensap en de peterselie door de saus. Serveer direct.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen

Een frisse pasta pesto met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig