bewaar
Spaghetti met romige pestosaus
Spaghetti met romige pestosaus
bewaar

Spaghetti met romige pestosaus

Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!

15 min. bereiden
297waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 el

traditionele olijfolie

250 g

rundergehakt

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

70 g

tomatenpuree

200 ml

koksroom

6 el

pesto rosso

100 g

geraspte Parmezaanse kaas

Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.