Orzosalade

Met orzo zet je in no time een maaltijdsalade op tafel.

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken in een vergiet.

  2. Snipper ondertussen de sjalotten en doe in een grote kom. Roer er de azijn, mosterd en ⅘ van de olie door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat staan tot gebruik.

  3. Snijd de snoeptomaten in kwarten. Snijd de komkommer in de lengte in kwarten en snijd in kleine stukjes.

  4. Snijd de olijven en de semi-zongedroogde tomaten grof. Snijd de peterselie fijn.

  5. Doe de orzo, tomaat, komkommer, zongedroogde tomaten, olijven, peterselie en rucola bij de sjalot in de kom. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  6. Schep de salade op een schaal en verkruimel de feta erover. Besprenkel met de rest van de olie.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Orzosalade

Met orzo zet je in no time een maaltijdsalade op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig