Amayzines fruitige vegasalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze fruitige vegasalade van Amayzine.
260 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 verse mango
verse mango
150 gram verse vijgen
verse vijgen
200 gram jonge bladsla-rucolamelange
jonge bladsla-rucolamelange
200 gram gegrilde champignons
gegrilde champignons
400 gram geraspte bietjes
geraspte bietjes
60 gram licht pittige kiemgroente
licht pittige kiemgroente
50 gram ongebrande walnoten
ongebrande walnoten
3 eetlepel yoghurtdressing met kruiden
yoghurtdressing met kruiden
1 eetlepel rucolacress
rucolacress
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
bloggerrecepten - bloggerrecepten
Snijd de mango en vijgen in hapklare stukjes. Hussel de jonge bladsla met rucola, samen met de gegrilde champignons en de geraspte bietjes in een schaal. Verdeel de gesneden vijgen, mango en kiemgroente over de salade. Voeg hier de walnoten, yoghurtdressing met kruiden en de rucolacress aan toe. Even husselen en genieten!
Amayzine’s fruitige vegasalade
Instructievideo - 00:15 min.
Amayzines fruitige vegasalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze fruitige vegasalade van Amayzine.

4 personen
260 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mango en vijgen in hapklare stukjes. Hussel de jonge bladsla met rucola, samen met de gegrilde champignons en de geraspte bietjes in een schaal. Verdeel de gesneden vijgen, mango en kiemgroente over de salade. Voeg hier de walnoten, yoghurtdressing met kruiden en de rucolacress aan toe. Even husselen en genieten!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 verse mango
150 g verse vijgen
200 g jonge bladsla-rucolamelange
200 g gegrilde champignons
400 g geraspte bietjes
60 g licht pittige kiemgroente
50 g ongebrande walnoten
3 el yoghurtdressing met kruiden
1 el rucolacress




