Knolselderij met milde mosterddressing

Knolselderij smaakt lichtzoet en nootachtig en dat smaakt heerlijk bij de mosterd-kruidendressing.

335 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij en rasp met de grove rasp van de keukenmachine. Pers de citroen uit. Meng het sap met de mosterd en mayonaise tot een dressing. Snijd de peterselie fijn. Meng met de dressing door de knolselderij en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • bewaartipDit recept kun je een dag van te voren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast
  • bereidingstipZelfgemaakt is mayonaise nóg lekkerder. Ga naar ah.nl/allerhande/mayonaise voor de instructievideo mayonaise maken.
  • variatietipVariëren mag. Vervang de peterselie bijvoorbeeld door dille. Net even anders.
  • combinatietip Lekker met een lekkerbekje en aardappelpuree; dan is het gerecht niet meer gluten- en lactosevrij en vegetarisch.

Knolselderij met milde mosterddressing

Knolselderij smaakt lichtzoet en nootachtig en dat smaakt heerlijk bij de mosterd-kruidendressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig