Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes
Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes

Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes

Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.

13 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

koelvers bloemkoolroosje

285 g

Sacla pomodori al forno e capperi in pot

210 g

vegetarische groenteballetjes

900 g

aardappelpuree (koelvers)

40 g

rucola

50 g

Cheddar Tophat

340 ml

zilveruitjes

Dit heb je nodig

  • magnetron

Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.

Aan de slag

1

Halveer de bloemkoolroosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en bewaar 3 el olie uit het potje, de kappertjes worden niet gebruikt.

2

Verhit 1 el opgevangen olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de bloemkool met de tomaat en rucola.

3

Meng de rest van de opgevangen olie, de cheddar en uitjes door de puree. Verdeel met de groenten en balletjes over de borden.