Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten
Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten

Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten

Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen?

10 min. bereiden
2 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

haverkoekjes choco

4

marshmallows

50 g

gezouten pecannoten

4 bolletjes

roomijs pecan-karamel

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen?

Aan de slag

1

Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.

2

Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.