Pho
Pho
bewaar
bewaar

Pho

Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.

10 min. bereiden
18waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit indien nodig de Vietnamese bouillon.

2

Verwijder de steelaanzet van de halve rode peper en rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.

3

Snijd de ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes. Doe dit tegen de draad in, dan krijg je de mooiste plakjes. Verdeel de noedels en ossenhaas over de kommen en schenk de hete bouillon erover. Garneer met taugé, munt- en korianderblaadjes, rode peper en een partje limoen naar smaak. Lekker!

serveertip Lekker met srirachasaus.

Pho met Vietnamese bouillon

Instructievideo - 01:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pho

Van origine is pho streetfood en de ingrediënten verschillen per regio.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig