bewaar
Röstihapje met pompoenhummus
Röstihapje met pompoenhummus
bewaar

Röstihapje met pompoenhummus

Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!

15 min. bereiden
20 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

12 porties

375 g

diepvries rösti original

1

middelgroot ei

45 g

Parmezaansekaaspoeder

70 g

parmaham

75 g

minimozzarellabolletjes

150 g

zoete pompoenhummus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de rösti met het ei en de kaas. Vorm er met vochtige handen koekjes van Ø 6 cm van. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

2

Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Besmeer de rösti’s met de pompoenhummus en verdeel de ham en mozzarella erover.

variatietipOok een goed idee voor de paasbrunch. Varieer in de topping: maak bijvoorbeeld rösti's met pikante hummus, gerookte kip en bieslook.