Naanpizza

Wist je dat je naan ook kunt gebruiken als bodem voor pizzabrood? In deze variant gaan we aan de slag met kip, specerijen en snoeptomaten. Probeer maar eens!

930 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in halve ringen en de kipdijfilet in dunne repen. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 5 min. Voeg de kip toe en bak 5 min. mee. Voeg de garam masala en chilipoeder toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout en haal de pan van het vuur.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Snijd de tomaten doormidden en verdeel met de kip over de naanbroden. Bestrooi met de geraspte kaas en verkruimel de helft van de feta erover. Bak de broden ca. 15 min. in het midden van de oven.

  4. Snijd ondertussen de koriander grof. Haal de broden uit de oven, verkruimel de rest van de feta erover en maak af met de koriander.

Naanpizza

Wist je dat je naan ook kunt gebruiken als bodem voor pizzabrood? In deze variant gaan we aan de slag met kip, specerijen en snoeptomaten. Probeer maar eens!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig