Snijd de ui in halve ringen en de kipdijfilet in dunne repen. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 5 min. Voeg de kip toe en bak 5 min. mee. Voeg de garam masala en chilipoeder toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout en haal de pan van het vuur.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd de tomaten doormidden en verdeel met de kip over de naanbroden. Bestrooi met de geraspte kaas en verkruimel de helft van de feta erover. Bak de broden ca. 15 min. in het midden van de oven.
Snijd ondertussen de koriander grof. Haal de broden uit de oven, verkruimel de rest van de feta erover en maak af met de koriander.
Naanpizza
Wist je dat je naan ook kunt gebruiken als bodem voor pizzabrood? In deze variant gaan we aan de slag met kip, specerijen en snoeptomaten. Probeer maar eens!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Naanpizza
Wist je dat je naan ook kunt gebruiken als bodem voor pizzabrood? In deze variant gaan we aan de slag met kip, specerijen en snoeptomaten. Probeer maar eens!

hoofdgerecht
2 personen
930 kcal
25 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en de kipdijfilet in dunne repen. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 5 min. Voeg de kip toe en bak 5 min. mee. Voeg de garam masala en chilipoeder toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout en haal de pan van het vuur.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd de tomaten doormidden en verdeel met de kip over de naanbroden. Bestrooi met de geraspte kaas en verkruimel de helft van de feta erover. Bak de broden ca. 15 min. in het midden van de oven.
Snijd ondertussen de koriander grof. Haal de broden uit de oven, verkruimel de rest van de feta erover en maak af met de koriander.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 middelgrote ui
165 g biologische kipdijfilet
2 el milde olijfolie
2 tl garam masala
¼ tl chilipoeder
2 naanbroden naturel
150 g snoepgroente tomatenmix
100 g geraspte belegen kaas 48+
75 g feta
7½ g verse koriander
Dit heb je nodig
bakpapier