Kaasschnitzel met mediterrane aardappeltjes en snijbonen

Een vegaschnitzel is hartstikke lekker. Wat dacht je van deze: gevuld met kaas?

670 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

Allerhande Box week 15 2019 - Allerhande Box week 15 2019

Allerhande Box Week 46 2017 - Allerhande Box Week 46 2017

Allerhande Box Week 38 2018 - Allerhande Box Week 38 2018

Aan de slag

  1. Verhit 2/5 van de olie in een hapjespan en bak de aardappeltjes met de Provençaalse kruiden en eventueel zout in 15 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Maak de uien schoon en snijd in halve ringen. Verhit 1/5 van de olie in een grote koekenpan en bak de ui 7 min. op laag vuur. Neem uit de pan.

  3. Verhit in dezelfde pan de rest van de olie en bak de kaasschnitzels 4 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

  4. Voeg als het water kookt de snijbonen toe aan de pan en kook in 6-7 min. beetgaar. Halveer de zongedroogde tomaatjes.

  5. Giet de snijbonen af en meng met de gebakken ui, zongedroogde tomaatjes en de azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de groente met de aardappelpartjes en de schnitzels.

  • algemeen Dit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Kaasschnitzel met mediterrane aardappeltjes en snijbonen

Een vegaschnitzel is hartstikke lekker. Wat dacht je van deze: gevuld met kaas?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig