Kokoslatte met 5 spice room
Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.

Advertentie
Ingrediënten
- 125 ml verse slagroom
- 8 g vanillesuiker
- ½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice
- 400 ml kokosmelk light
- 4 glaasjes espresso
Keukenspullen
- 4 glazen
Advertentie
Bereiden
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen. Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 175 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 5 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 13 g - natrium 40 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Kokoslatte met 5 spice room
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kokoslatte met 5 spice room
- 125 ml verse slagroom
- 8 g vanillesuiker
- ½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice.
- 400 ml kokosmelk light
- 4 glaasjes espresso
Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen.
Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.