Kokoslatte met 5 spice room

Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.

175 kcal

10 min. bereiden

3/5

(2)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 125 ml verse slagroom

    verse slagroom

  • 8 gram vanillesuiker

    vanillesuiker

  • 0.5 theelepel Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice

    Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice

  • 400 ml kokosmelk light

    kokosmelk light

  • 4 glaasjes espresso

    espresso

Dit heb je nodig

  • glazen


2017 nr. 12 - Kerst

Aan de slag

  1. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen. Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Kokoslatte met 5 spice room

Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig