bewaar
Kokoslatte met 5 spice room
Kokoslatte met 5 spice room
bewaar

Kokoslatte met 5 spice room

Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 ml

verse slagroom

8 g

vanillesuiker

½ tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice

400 ml

kokosmelk light

4 glaasjes

espresso

Dit heb je nodig

  • glazen

Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.

Aan de slag

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen. Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.