bewaar
Gekaramelliseerde pecannoten met honing
Gekaramelliseerde pecannoten met honing
bewaar

Gekaramelliseerde pecannoten met honing

Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.

10 min. bereiden
15 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 takje

verse tijm

115 g

gezouten pecannoten

2 el

bloemenhoning

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Noten en honing zijn altijd een gouden combinatie.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Ris de blaadjes van het takje tijm.

2

Meng de noten met de tijm en honing en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Zet 15 min. in de oven. Schep elke 5 min. om. Laat afkoelen tot gebruik.

combinatietipDoor het roosteren en karamelliseren (met honing) krijgen de noten een heerlijke smaak. Lekker bij een (kerst)kaasplank, op een bol kaneelijs of karamelijs met slagroom. Het gerecht is dan niet meer lactosevrij.