bewaar
Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers
Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers
bewaar

Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers

Verantwoord genieten? Dat kan! Met roggebrood met oude kaas en uien.

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1 el

traditionele olijfolie

30 g

suiker

1 el

rodewijnazijn

30 g

gezouten pecannoten

4 plakjes

Beemster plakken oude 30+ kaas

8 sneetjes

Fries roggebrood

½

bakje tuinkers

Verantwoord genieten? Dat kan! Met roggebrood met oude kaas en uien.

Aan de slag

Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 10 min. op laag vuur. Voeg de suiker toe en laat de uien karamelliseren. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat nog 5 min. op laag vuur zachtjes stoven. Laat de uien afkoelen tot gebruik. Hak ondertussen de pecannoten grof. Halveer de plakken kaas in de breedte en verdeel over de sneetjes roggebrood. Verdeel de gekaramelliseerde uien erover en bestrooi met de pecannoten en tuinkers.

variatietipDe oude 30+ kaas smaakt ook heerlijk op stevig donker meergranenbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roggebrood met oude 30+ kaas, gekarameliseerde uien & tuinkers

Verantwoord genieten? Dat kan! Met roggebrood met oude kaas en uien.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig