Aspergepizza
Aspergepizza

Aspergepizza

Even wachten...aspergepizza! De groente doet het ook heel goed op een pizza met kaas en beenham.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

1 pak

pizzadeeg met tomatensaus

75 g

crème fraîche

100 g

geraspte jong belegen kaas

150 g

beenhamreepjes

100 g

groene aspergetips

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • deegroller

Even wachten...aspergepizza! De groente doet het ook heel goed op een pizza met kaas en beenham.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat tot de hele bakplaat bedekt is. De saus wordt niet gebruikt. Bestrijk het deeg met de crème fraîche en bestrooi met de geraspte jonge kaas, uiringen en beenhamreepjes. Verdeel de aspergetips erover. Bak de pizza 20 min. onderin de oven. Bestrooi met wat versgemalen peper en serveer.

tip

algemeenJe kunt de overgebleven tomatensaus gebruiken als dip voor tortillachips.

Aspergepizza

Instructievideo - 00:25 min.