Piz­zet­te met kap­pe­rap­pel­tjes & as­per­ge­tips

Met deze hapjes is het altijd borreltijd.

  • voorgerecht
  • 18 stuks
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(0) waardeer
italiaans voorgerecht Met deze hapjes is het altijd borreltijd. 18 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • deegroller
  • bakpapier
  • ronde uitsteekvorm of glas (ø 7 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het pizzadeeg op een met bakpapier bekleed werkblad en rol met de deegroller iets verder uit.
  2. Steek met de uitsteekvorm of het glas 18 rondjes uit het deeg. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit het pak pizzadeeg en bestrooi met de kaas.
  3. Bak de pizzette ca. 15 min. in het midden van de oven.
  4. Laat ondertussen de olijven uitlekken en halveer ze. Snijd de aspergetips schuin door en laat de kapperappeltjes uitlekken.
  5. Neem de pizzette uit de oven en verdeel de olijven, aspergetips en kapperappeltjes erover. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Pizzette met kapperappeltjes & aspergetips

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­zet­te met kap­pe­rap­pel­tjes & as­per­ge­tips

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 600 g pizzadeeg met tomatensaus

Leg het pizzadeeg op een met bakpapier bekleed werkblad en rol met de deegroller iets verder uit.

3
3

Steek met de uitsteekvorm of het glas 18 rondjes uit het deeg.

4
4

Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

5
5
  • 100 g geraspte kaas voor pizza

Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit het pak pizzadeeg en bestrooi met de kaas.

6
6

Bak de pizzette ca. 15 min. in het midden van de oven.

7
7
  • 9 biologische zwarte olijven zonder pit
  • 18 aspergetips
  • 18 kapperappeltjes

Laat ondertussen de olijven uitlekken en halveer ze. Snijd de aspergetips schuin door en laat de kapperappeltjes uitlekken.

8
8

Neem de pizzette uit de oven en verdeel de olijven, aspergetips en kapperappeltjes erover. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.