Rucolasalade met artisjok en balsamico

Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.

810 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de rucola in een saladeschaal. Laat het potje gegrilde artisjok in olie uitlekken, maar vang 2 el olie (per 4 personen) op. Meng de artisjok en de olie door de rucola. Besprenkel met de cremaceto balsamico en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.

  • combinatietipDeze salade is lekker bij Italiaanse gerechten als lasagne. Gebruik daar een AH Verspakket voor. Bereid de lasagne volgens de aanwijzingen op het verspakket en serveer met de salade.

Rucolasalade met artisjok en balsamico

Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig