Open s'mores
Open s'mores

Open s'mores

In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

90 g

Milka chocoladereep met pinda en krokante stukjes

12

biscuitjes

12

Frisia marshmallows

Dit heb je nodig

  • barbecue

In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.

Aan de slag

Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover. Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue. Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.

tip

bereidingstipJe kunt de s’mores ook in de oven op de grillstand maken. Verwarm de grill voor. Leg de koekjes met de chocolade en daarop een marshmallow op de bakplaat en zet ca. 2 min. in het midden van de oven.