
Open s'mores
In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.
95 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
90 g
Milka chocoladereep met pinda en krokante stukjes
12
biscuitjes
12
Frisia marshmallows
Dit heb je nodig
barbecue
In Amerika sluiten ze er traditioneel de barbecue mee af, dus dat moeten wij dan ook maar eens proberen.
Aan de slag
Breek de reep chocolade met pinda en krokante stukjes in stukjes. Leg de tea biscuits op een grote schaal en verdeel de chocolade erover. Rijg de marshmallows aan metalen spiesen en rooster ze boven de nog hete barbecue. Leg op elk koekje voorzichtig een warme marshmallow, zodat de chocolade een beetje smelt, en serveer.
bereidingstipJe kunt de s’mores ook in de oven op de grillstand maken. Verwarm de grill voor. Leg de koekjes met de chocolade en daarop een marshmallow op de bakplaat en zet ca. 2 min. in het midden van de oven.