Gegrilde peer met citroenyoghurt

We bereiden deze keer alles op de barbecue: zelfs het nagerecht. Waarom ook niet?

125 kcal

25 min. bereiden

4.3/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • meloenbolletjeslepel

  • barbecue

  • grillpan


2018 nr. 05 - Saladebar

2018 week 21-22 - 2018 week 21-22

Aan de slag

  1. Steek, als je de barbecue gebruikt, deze alvast aan. Schil de peren, halveer ze en verwijder met de meloenbolletjeslepel het klokhuis. Rasp de schil van de citroen. Meng samen met de kardemom en honing door de yoghurt. Hak de pistachenoten grof. Breek de koekjes in 3 tot 4 stukken.

  2. Verhit, als je geen barbecue gebruikt, de grillpan. Gril de halve peren in de grillpan of op de barbecue 5 min. Zorg dat ze overal mooie grillstrepen krijgen. Verdeel de gegrilde halve peren over de borden, schep er een lepel yoghurt op, bestrooi met de pistachenoten en steek er een paar koekstukken in.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde peer met citroenyoghurt

We bereiden deze keer alles op de barbecue: zelfs het nagerecht. Waarom ook niet?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig