Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread

Zalm en asperges, het blijft een gouden combi. Zéker op naan met een zelfgemaakte spread.

345 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de zalm in blokjes van 1 cm. Schep om met de sojasaus en zet de zalm afgedekt in de koelkast tot gebruik. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Schep de aspergetips om met de sesamolie en breng op smaak met peper. Verhit een grillpan zonder olie of boter en grill de aspergetips in ca. 4 min. beetgaar.

  3. Doe ondertussen de sojabonen samen met de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Besmeer de naans met de sojabonenspread. Verdeel de aspergetips en gemarineerde zalmblokjes over de asperges. Garneer met het sesamzaad.

  • serveertipLekker met een partje limoen en komkommersalade met sesam-chilidressing. Kijk voor het recept elders op deze website.

Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread

Zalm en asperges, het blijft een gouden combi. Zéker op naan met een zelfgemaakte spread.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig