bewaar
Pindakaas overnight oats met bosbessen
Pindakaas overnight oats met bosbessen
bewaar

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

10 min. bereiden
8 uur oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

AH 100% pindakaas naturel

250 ml

ongezoete haverdrink

1 el

ahornsiroop

100 g

havermout

20 g

pure chocolade

100 g

verse bosbes

Dit heb je nodig

  • schone jampotten met deksel

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

Aan de slag

1

Verdeel de pindakaas met de haverdrank en ahornsiroop over de jampotten. Voeg de havermout toe en roer goed door. Doe de deksel op de potten en zet 8 uur in de koelkast.

2

Rasp de chocola en verdeel voor het serveren samen met de bosbessen over de overnight oats.