'Bananenbrood' overnight oats
'Bananenbrood' overnight oats
bewaar
bewaar

'Bananenbrood' overnight oats

Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.

15 min. bereiden
8 uur wachten
1waardering

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.

2

Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).

3

Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Bananenbrood' overnight oats

Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig