'Bananenbrood' overnight oats
Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.
565 kcal
15 min. bereiden, 8 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
50 g
1
20 g
80 g
1 el
1 tl
200 ml
1 el
Dit heb je nodig
vershoudfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
april 2024 - april 2024
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.
Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).
Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
'Bananenbrood' overnight oats
Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.

2 personen
565 kcal
15 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.
Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).
Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
50 g pure chocolade 85%
1 banaan
20 g ongebrande walnoten
80 g volkoren havermout
1 el 100% notenpasta amandel
1 tl gemalen kaneel
200 ml halfvolle melk
1 el ahornsiroop
Dit heb je nodig
vershoudfolie




