Ba­naan­bi­tes

Door plakjes banaan te bakken in de oven tover je ze om tot poffertjes. Lekker!

(2) waardeer
hollands gebak Door plakjes banaan te bakken in de oven tover je ze om tot poffertjes. Lekker! 2 personen
3 2

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de banaan in plakjes van 1 cm. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en de helft van de kaneelsuiker. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin. Neem na 10 min. de bakplaat uit de oven. Draai met een tang de banaanplakjes om. Bestrooi met de rest van de suiker en zet terug in de oven.

combinatietip:

Lekker met creamy kokos naturel.

video

Ba­naan­bi­tes

leuk-snel - 00:20 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2018

Banaanbites

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­naan­bi­tes

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 bananen

Snijd de banaan in plakjes van 1 cm.

3
3
  • 1 el arachideolie
  • ½ el kaneelsuiker

Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en de kaneelsuiker.

4
4

Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin. Neem na 10 min. de bakplaat uit de oven. Draai met een tang de banaanplakjes om.

5
5
  • ½ el kaneelsuiker

Bestrooi met de rest van de suiker en zet terug in de oven.

combinatietip:

Lekker met creamy kokos naturel.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.