Romige gnocchi spinazie met spekjes

Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

755 kcal

20 min. bereiden

4.4/5

(537)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • schuimspaan


2018 week 45-46 - 2018 week 45-46

juli 2024 - juli 2024

Allerhande Box Week 49 2019 - Allerhande Box Week 49 2019

Aan de slag

  1. Verhit ¾ van de olie in de grote koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant. Neem met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in de koekenpan van de spekreepjes en bak de ui 1 min. Voeg de peterselie, kookroom en mosterd toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de tuinerwten erbij. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Schep de gnocchi door de saus en verdeel de spekjes erover.

Wat vond je van dit recept?

Romige gnocchi spinazie met spekjes

Snel, sneller, snelst: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig