Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.
Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.
Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!
Gerelateerde recepten
Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

4 personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.
Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el kokossnippers
175 g cantuccini alla mandorla
1 sinaasappel
250 g diepvries mangostukjes
500 g hangop
Dit heb je nodig
blender