Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.

  2. Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.

Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig