bewaar
Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
bewaar

Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

kokossnippers

175 g

cantuccini alla mandorla

1

sinaasappel

250 g

diepvries doosjevol mangostukjes

500 g

hangop

Dit heb je nodig

  • blender

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.

2

Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.