Frisse yoghurt met fruit & kokos
Frisse yoghurt met fruit & kokos

Frisse yoghurt met fruit & kokos

In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken!

5 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

kokossnippers

2

jazz-appels

250 g

verse ananasstukjes

250 g

pitloze rode druiven

500 g

Griekse yoghurt

Dit heb je nodig

  • glazen

In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al omschuddend in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Snijd de appels in blokjes van 1 cm en meng met de ananas en druiven. Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Schep achtereenvolgens 1 el fruit, de helft van de kokossnippers, de rest van de yoghurt en 1 el fruit erover. Garneer met de overige kokossnippers. Serveer de rest van de fruitsalade in een schaal.

tip

variatietip In plaats van geroosterde kokossnippers kun je ook paashagel gebruiken. Leuk voor de kids.