Ice macchiato met amaretto & chocoladesaus
IJskoffie meets cocktail: wie lust er nou niet ijskoffie in de zomer?

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 30 ml chocoladeschenkstroop
- 10 ijsblokjes
- 60 ml amaretto
- 460 ml Douwe Egberts ice macchiato
- 50 g slagroom in spuitbus
- 1 tl cacaopoeder
Advertentie
Bereiden
- Verdeel de chocoladesaus over de wand van de glazen. Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk de amaretto erover.
- Schenk de ice macchiato erbij en garneer met een toef slagroom.
- Zeef de cacao boven de slagroom en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 440 kcal
- eiwit 8 g
- koolhydraten 50 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 11 g - natrium 200 mg
Ook te zien in
Ice macchiato met amaretto & chocoladesaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ice macchiato met amaretto & chocoladesaus
- 30 ml chocoladeschenkstroop
Verdeel de chocoladesaus over de wand van de glazen.
- 10 ijsblokjes
- 60 ml amaretto
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk de amaretto erover.
- 460 ml Douwe Egberts ice macchiato
- 50 g slagroom in spuitbus
Schenk de ice macchiato erbij en garneer met een toef slagroom.
- 1 tl cacaopoeder
Zeef de cacao boven de slagroom en serveer.