bewaar
Bitterkoekjes
Bitterkoekjes
bewaar

Bitterkoekjes

Klein maar fijn, deze bitterkoekjes bevatten maar 4 ingrediënten!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
8waarderingen

Ingrediënten

30 porties

2

middelgrote eieren

200 g

AH Vrij van glu­ten amandelmeel

1 tl

amandelaroma

150 g

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • spuitzak met gladde spuitmond

  • bakpapier

Klein maar fijn, deze bitterkoekjes bevatten maar 4 ingrediënten!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Splits de eieren en bewaar het eiwit. Het eigeel wordt niet gebruikt. Meng de eiwitten met het amandelmeel, amandelaroma en de poedersuiker.

2

Doe het mengsel in een spuitzak en spuit 30 toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak je vinger een beetje nat en druk de puntjes van de koekjes plat. Bak de bitterkoekjes in 12 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.

Bitterkoekjes

Klein maar fijn, deze bitterkoekjes bevatten maar 4 ingrediënten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig