bewaar
Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
bewaar

Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping

Je hebt 'm al in een kwartier in de oven, daarna heb je er geen omkijken mee naar.

15 min. bereiden
35 min. oventijd
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

400 g

gesneden prei

600 g

verse spinazie

200 g

crème fraîche

350 g

verse pangasiusfilet

1½ el

Verstegen ocean blend voor vis

1 kg

gekruide rösti

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 25 cm)

Je hebt 'm al in een kwartier in de oven, daarna heb je er geen omkijken mee naar.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Meng de crème fraîche met de groente en breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Snijd de pangasiusfilets in blokjes van 1 cm en bestrooi met de kruidenblend en eventueel zout.

3

Verdeel de groente over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de vis erover en dek af met de rösti. Laat in ca. 35 min. in de oven goudgeel en gaar worden.

combinatietipLekker met fijngesneden verse peterselie.