Mulled Cider

Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!

110 kcal

10 min. bereiden, 30 min. wachten

2.6/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • whiskyglazen

  • zeef


Aan de slag

  1. Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de sinaasappel in partjes. Doe de gember en sinaasappel met de appelcider, kaneelstokjes, steranijs en kruidnagels in een pan en breng op laag vuur tegen de kook aan. Laat 30 min. op laag vuur trekken.

  2. Zet het vuur uit en schenk de cider door een zeef. Verdeel over whiskyglazen. Steek de appelchips aan de rand van de glazen.

  • serveertipLekker met een scheutje rum.

Wat vond je van dit recept?

Mulled Cider

Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig