Mulled Cider
Mulled Cider
bewaar
bewaar

Mulled Cider

Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!

10 min. bereiden
30 min. wachten
1waardering

Aan de slag

1

Schil de gember en snijd in plakjes. Snijd de sinaasappel in partjes. Doe de gember en sinaasappel met de appelcider, kaneelstokjes, steranijs en kruidnagels in een pan en breng op laag vuur tegen de kook aan. Laat 30 min. op laag vuur trekken.

2

Zet het vuur uit en schenk de cider door een zeef. Verdeel over whiskyglazen. Steek de appelchips aan de rand van de glazen.

serveertipLekker met een scheutje rum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mulled Cider

Laat specerijen zoals kaneel en gember een halfuurtje trekken in cider en je hebt een hartverwarmende cocktail!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig