bewaar
Wentelteefjescake
Wentelteefjescake
bewaar

Wentelteefjescake

Wentelteefjes next level.

15 min. bereiden
40 min. oventijd
19waarderingen

Ingrediënten

8 personen

4

middelgrote eieren

½ el

gemalen kaneel

300 ml

halfvolle melk

75 g

fijne kristalsuiker

8 g

vanillesuiker

1 mespunt

zout

8 sneetjes

oud brood

50 g

ongezouten roomboter

50 g

ongezouten pecannoten

2 el

poedersuiker

Wentelteefjes next level.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor 180°C. Klop de eieren, kaneel, melk, kristalsuiker, vanillesuiker en het zout met een vork los in een kom.

2

Snijd de sneetjes brood in blokjes van 2 cm. Verdeel het brood over de vorm. Snijd de boter in kleine blokjes. Schenk het eimengsel erover en schep om met de helft van de pecannoten. Laat 10 min. staan en schep nogmaals om. Druk het brood goed aan. Verdeel de blokjes boter erover.

3

Bak de wentelteefjescake in 40 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 10 min. de rest van de pecannoten erover. Neem uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.

Wentelteefjescake

Instructievideo - 00:28 min.